Hoe en wat

Retourneren

RETOUR VOORWAARDEN

Onbeschadigde artikelen kun je onder bepaalde voorwaarden retourneren:

·         je kan een artikel retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

·         het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Studio TeMooi retour gemeld te worden met het onderstaande formulier of per e-mail.

·         Na aanmelding heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

·         het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

·         de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Studio TeMooi niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

TOEVOEGING PRODUCTEN DIE JE NIET RETOUR KAN STUREN

1. Cadeau bonnen

2. Producten die je kan downloaden

 CADEAU

Wanneer het product als een cadeau is gekocht en naar jou is verstuurd, dan ontvang je bij een retour melding een waardebon met dezelfde tegenwaarde. Deze waardebon ontvang je per e-mail nadat wij het product retour hebben ontvangen.

 RETOUR PROCEDURE

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:
Stap 1: Meld het artikel retour bij de klantenservice, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wil retourneren en de reden van retournering.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van retourmelding. In deze e-mail staan ook verdere instructies voor retourneren.
Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Studio TeMooi (Heiweg 342, 6533 PJ Nijmegen)
Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Studio TeMooi niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retour en bericht over de terugbetaling. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour wordt je aankoopbedrag teruggestort via de originele betaalmethode.

GARANTIE

Voor alle artikelen die je bij Studio TeMooi koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Studio TeMooi je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 

Pin It on Pinterest