Over mij

Hallo!

| Upcyclen | Inspireren | Creativiteit in Flow |

 

..Ik ben Lea, ik vertel graag hoe het allemaal is begonnen.

Jaren geleden heb ik een opleiding gevolgd tot docent Tekenen & Textiele Werkvormen. Omdat ik het leuk vond om op deze manier creatief bezig te zijn. Ik heb het uiteindelijk losgelaten omdat ik niet de ambitie had om docent te worden op een middelbare school.

Na heel veel andere dingen te hebben gedaan voelde ik dat het tijd was om weer iets te doen waar ik echt blij van wordt. Toen begon mijn zoektocht naar mijn passie.

Mijn passie!

Lang geleden hield ik me al bezig met upcyclen en kon ik de vakken die ik destijds volgende daarin goed toepassen Maar ik was mijn zelfvertrouwen kwijt net zoals mijn creativiteit, ik had mezelf wijsgemaakt dat ik niet creatief was. Ik kon alleen maar kijken, luisteren of lezen wat andere maakte. Herken je dat?

Om een lang verhaal kort te maken na een aantal workshops vond ik mijn creativiteit weer helemaal terug. Na het vinden van een atelierruimte heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten.

Waar ik me mee bezig hou is o.a. upcyclen van meubels, keramiek en textiel. Ik laat me inspireren door van alles om me heen en ik laat me niet beperken tot één bepaalde techniek. Omdat je het beste de technieken kan leren op het moment dat je echt tijd hebt, heb ik besloten om verschillende workshops in een envelop of in een doosje te maken. Alles wat ik samenstel is zoveel mogelijk handgemaakt en duurzaam. Daarom is de oplage ook beperkt. Daarnaast kwam regelmatig de vraag of ik workshops geef in mijn Atelier en daar ben ik sinds kort mee begonnen.

Liefs Lea

Ontdek jouw passie

De wandeling naar jouw verborgen creativiteit

De Wandeling

Pin It on Pinterest