Jouw Creativiteit in een flow

Witte lotus

Wat is creativiteit eigenlijk?

Creativiteit is het vermogen om nieuwe dingen te bedenken en te creëren. Door je creativiteit te activeren kun je originele oplossingen bedenken. Creativiteit is denken en doen. Dat kan dus van alles zijn zoals een boek schrijven of muziek maken. Tekenen of acteren.

Wij mensen hebben allemaal creatie kracht, kijk maar om je heen. Alles wat je ziet, hoort, leest of proeft is ontstaan uit creativiteit. Geloof me dat is ook voor jou weggelegd.

 

  Herken jij de volgende gedachten?

   > Ik ben niet creatief, ben het nooit geweest

   > Mijn leven wordt bepaald door de waan van de dag

   > Ik heb nooit goede ideeën

   > Wat ik bedenk en maak is nooit bijzonder

   Laat het los deze beperkende gedachten, iedereen is uniek dat ben jij ook.

   Ik weet zeker dat jij ook de onderstaande kan bereiken net als ik.

   De eerste stap naar happiness

   Ik gunde mezelf een mooi leven. Een waar ik vroeger al van droomde. Ik wilde graag een atelierruimte waar ik bezig kon zijn met mijn passie en dat is upcyclen. Mijn speciale plek waar ik mijn ideeën kan uitwerken. Die ruimte is er gekomen omdat ik erin bleef geloven. De afgelopen jaren hebben mij veel plezier en geluk gebracht doordat ik mijn creativiteit in een flow heb gebracht.

   Dat gun ik jou ook!

   Zet de eerste stap om jou passie te ontdekken door jouw verborgen creativiteit in een flow te brengen. Vraag mijn gratis e-book aan.

   Pin It on Pinterest